juni 25, 2024
Hondencursus nabij Den Haag

Hondencursus nabij Den Haag volgen

ben jij op zoek naar een hondencursus in Den Haag of omgeving? dan moet jij echt eens contact opnemen met: Hondenschool Astrid’s Puppyclass. Deze school is gevestigd in Wassenaar. Jij kunt hier naar toe voor zowel jonge puppy’s als wat oudere beestjes. Zelf ik ben naar deze school gegaan voor mijn puppy. Ik heb sinds kort een hele lieve labrador. Ik wilde graag dat hij goed naar mij gaat gaat luisteren en dat hij weet dat ik zijn baas ben. Het opvoeden van een dier is niet altijd even makkelijk. Je moet weten hoe jij hem moet corrigeren en hoe jij hem kan belonen.

Hondencursus Den Haag

Goede opleiding

Wanneer jij een huisdier hebt dat gedragsproblemen heeft, dan kan jij hier ook terecht. Er worden verschillende trainingen gegeven zoals:

  • A-cursus
  • B-cursus
  • Puppycursus
  • Gehoorzame Hond
  • Gedrag & Gehoorzaamheid

Al deze trainingen zijn voorzien van negen lessen en een examen, behalve de training  gedrag & gehoorzaamheid. Deze training is voorzien van twee keer tien lessen en een examen.

Mijn puppy en ik hebben veel geleerd tijdens de training. Ik kan nu commando’s geven, waar mijn labrador op reageert. Ook weet ik nu hoe ik hem moet corrigeren wanneer hij ongewenst gedrag vertoont en wij hebben nog zoveel meer geleerd. Heb jij ook onlangs een puppy aangeschaft? Dan is deze school de beste voor een hondencursus nabij Den Haag.