juni 25, 2024
Tosa-Inu

Lees hier meer over het hondenras Tosa-Inu

De Tosa-Inu is een hondenras dat is ontstaan door diverse kruisingen. Onder andere met de Mastiff, Duitse Dog en de Sint. Het is dan ook een flink hondenras en daar moet natuurlijk bij aanschaf ook rekening mee gehouden worden. Want in een klein huisje zal dit beestje zich niet echt fijn voelen. Bovendien heeft het de ruimte nodig om normaal te kunnen zitten en liggen. Ook onderweg met de auto zal het beestje de ruimte nodig hebben. Al met al genoeg redenen om rekening te houden met de grootte van dit beestje.

Tosa-Inu

Veel plezier beleven met een hond

Er zijn mensen die het geweldig vinden om een hond in huis te hebben. Het is als het ware een maatje voor het leven. Bovendien is er altijd een knuffel in de buurt die gezellig met jou op de bank gaat zitten. Je kunt er heerlijk mee wandelen en hebt altijd een doel om mee op stap te gaan. Want een hond moet natuurlijk een paar keer per dag goed uitgelaten worden. Niet alleen om de energie kwijt te raken, maar ook om de behoefte te kunnen doen. 

Online op de website van Hondencentrum.com zijn diverse interessante weetjes over dit en veel andere rassen te vinden. Zo lees je hier waarop je moet letten voordat je een Tosa-Inu in huis gaat halen. Ook andere interessante tips en weetjes over de opvoeding zijn hier te vinden. Het is mogelijk om je op deze website in te schrijven. Hierdoor krijg je om de twee weken een update in je mailbox over diverse artikelen en nieuwe hondenrassen.