juni 25, 2024

Puppy training van 123Tinki.com voor de beste gedragsresultaat

Kiezen om een puppy in huis te nemen is een groot verantwoordelijkheid. Weten welke zorg en toebehoren erbij komen kijken is dan ook heel belangrijk. Puppy training van 123Tinki.com is het juiste adres voor iedere puppy eigenaar. De eerste 180 dagen van uw puppy zijn zeer belangrijk. In deze periode wordt het gedrag gevormd van uw hond. De keuzes die u dan ook maakt in deze periode zijn dan ook cruciaal voor u en uw hond.  Door onderzoek onder ruim 10.000 puppy eigenaren is er bekend geworden dat er 7 meest voorkomende problemen ontstaan bij het trainen van een puppy. Bij puppy training van 123Tinki.com hebben we samen met hondenexperts een online training gemaakt voor elk type hond. Zo zorgen we ervoor dat het trainen van een puppy leuk en makkelijk verloopt.

Waarom kiezen voor puppy training van 123Tinki.com?

De online puppy training van 123Tinki.com is uitgeroepen tot nummer 1 van Nederland. Ook zijn we meerdere malen op televisie geweest, zoals rtl 4 en Discovery Channel en stonden we in het algemeen dagblad. Dit door samenwerking met honden experts met jarenlange ervaring en uitgebreid onderzoek. Daar is uitgekomen dat puppy eigenaren dezelfde 7 problemen ervaren bij het opvoeden van een puppy. Dit zijn vooral:

  • Stress
  • Hoofdpijn
  • Slapeloze nachten
  • Gedragsproblemen
  • Trauma’s
  • Angst

Om deze problemen te voorkomen zijn de eerste 180 dagen zeer belangrijk van uw puppy. De training is speciaal bedacht om vooral trauma’s en gedragsproblemen bij uw hond te voorkomen. Door 2 jaar lang te werken aan een perfecte hondencursus. ‘ De eerste 180 dagen met je puppy in huis’ is de meest uitgebreide puppy training van Nederland.

Buiten deze situaties loop je tijdens de eerste 180 dagen ook zelf tegen bepaalde zaken aan, wanneer een puppy gedragsproblemen gaat vertonen kan dat voor stress en een vervelend gevoel zorgen. Om die problemen te voorkomen is het zeker slim om voor puppy training van 123Tinki.com te kiezen, voor het geluk van u en uw hond vast te stellen.

 

Hoe zit de puppy training in elkaar?

De puppy training van 123Tinki.com bevat meer dan 75 video’s van wel samen meer dan 30 uur. Handige stappenplannen, oefeningen en antwoorden op de meest voorkomende vragen. Alles om de eerste 180 dagen van uw puppy training makkelijk en vooral leuk door te komen.

Aanbieding

Omdat we graag onze jarenlange ervaring met puppy eigenaren willen delen, zijn we vastbesloten om iedereen te helpen, Wanneer u dus nu kiest voor de puppy training van 123Tinki.com krijgt u buiten de beste prijs nog eens 10% korting er bovenop. Plus wanneer u hem vandaag aanvraagt krijgt u vele extra’s en levenslang toegang. Om u zekerheid te geven bieden wij een 100% niet-goed-geld-terug garantie, om het risico van een miskoop te verkleinen. Kies dus snel voor de geweldige aanbieding, want het duurt maar tijdelijk.

Op de site vind u nog veel meer informatie over wat de online puppy training van 123Tinki.com inhoudt.