juni 25, 2024

Australische labradoodle pup gekocht!

I love my puppy! Wij hebben namelijk sinds een tijdje een Australische labradoodle pup in huis! Vanaf de eerste dag dat we haar mochten ophalen was ik dan ook dolverliefd geworden! Het geregeld knuffelen met haar en niet te vergeten haar te trainen is iets wat ik dan ook met onwijs veel plezier doe. Wij hebben haar trouwens via het internet gekocht, iets wat ik nooit had verwacht om dit online te kopen.

Door op het internet te zoeken ben ik namelijk terecht gekomen op de website van Dazzling labradoodles. Hier is het mogelijk om de prachtige pups te mogen bekijken en eventueel een keuze kunnen maken als je hier interesse in hebt. Bij het bekijken van de pups bij hun moet je wel een sterke wil hebben hoor! Ik heb hier toen die tijd ook een nest met pups mogen bekijken en wilde ze van enthousiasme allemaal meenemen! Zo lief zijn ze…

australian

Uiteindelijk heb ik hier een keuze weten te maken en het ook definitief vastgelegd bij hun. Zo mocht ik voor twee weken terug onze pup ophalen en sindsdien weet ik maar al te goed hoe goed ze bij hun verzorgd zijn! Mocht ik mijn man weer zover krijgen zal ik zeker hier weer aankloppen!