juni 25, 2024
hondenfotografie

Aanrader: hondenfotografie

Afgelopen week heb ik een speciale instagram account aangemaakt, speciaal voor mijn hondje. De laatste tijd maak ik veel foto’s met mijn telefoon van mijn hondje. Ik krijg veel positieve reacties en mensen vinden het een speciale hondje. Na mate krijg ik veel volgers en likes op de fotos die ik plaatst. Mijn vrienden vinden het erg tof dat ik een speciale account heb alleen voor mijn hondje. Ik wilde graag een professionele foto maken van mijn hond, maar dat kan natuurlijk niet echt met een smartphone. Ik ben gaan zoeken naar iemand die aan hondenfotografie doet.

Professioneel

Een vriend van mij heeft bij zijn huis een mooi ingelijste foto van al zijn huisdieren. Ik heb hem gevraagd waar hij de foto’s heeft gemaakt en hij verwees mij naar een top fotograaf gevestigd in Rotterdam. Mijn vriend gaf een bedrijfskaartje met de email en telefoonnummer. Ook stond een website op het kaartje. Ik ben gaan kijken op de website en stond versteld dat zij zulke mooie foto’s kunnen maken van dieren. Erg scherpe foto’s met hoog kwaliteit. Mijn telefoon werkte op dat moment niet en ik zag op de website dat je een offerte kunt vragen.

catchy-images-4-katjes

Contact

Sinds ik niet kon bellen heb ik een offerte opgevraagd. Een formulier die netjes is opgesteld. Je vult je gegevens in en vervolgens vink je aan wat voor huisdier je wilt fotograferen. Als je verdere vragen of verzoeken hebt kun je die eventueel erbij zetten. Ik ben benieuwd naar de reactie!hondje