juni 25, 2024
uitvaartuniq

Dierenurnen; Een unieke urn voor uw kat.

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende dierenurn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de katten urn; Voor een dierbare herinnering aan uw geliefde kater of poes.

 

Bij het overlijden van een kat neemt de behoefte aan een mooi en waardig afscheid toe, evenals de vraag naar een unieke katten urn. Dit is heel logisch, aangezien de relatie vaak hecht is en de kat vaak echt deel uitmaakt van het gezin. In Nederland zijn er op dit moment meer dan 3,7 miljoen katten. Dit betekent dat in 1 van de 5 huishoudens een kat actief deel uitmaakt van het gezinsleven. Het verlies van een kat vraagt in veel gevallen dan ook om een mooi, waardig en passend afscheid. Indien u kiest voor crematie, maakt een mooie katten urn hier ook deel van uit. Er zijn veel urnen die speciaal ontworpen zijn met de kat als primaire uitgangspositie. Zo zijn er prachtige urnbeelden in de vorm van een kat, zowel staand, zittend, liggend en sluipend, maar ook prachtige urnen met specifieke elementen die de link leggen naar uw geliefde huisdier, zoals bijvoorbeeld pootjesafdrukken, maar ook bijv. het geliefde bolletje wol. Ook kunt u kiezen voor urnen in diverse vormen en kleuren met afbeeldingen van een kat, zowel gedetailleerd als wat subtieler, zoals een silhouet van een kat. Wat uw specifieke wensen ook zijn, wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende kattenurn.

Over UitvaartUniq.nl.uitvaartuniq

 

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen. U vindt altijd een prachtige katten urn bij UitvaartUniq.nl. Wij hebben een prachtige collectie aan kattenurnen met zorg voor u samengesteld, waarmee wij een bijdrage trachten te leveren in het verwerkingsproces van het afscheid moeten nemen van uw geliefde kat. UitvaartUniq.nl; Alles voor een mooie & tastbare herinnering aan uw geliefde huisdier.