juni 25, 2024
pomeriaan kopen

Pomeranian puppy kopen bij een goede fokker 

Altijd al een gedacht aan Pomeranian puppy kopen? tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om een  pomeriaan pup te kopen bij een goede fokker die wil ik graag over vertellen. Mijn dochter wil sinds jongs af aan al een puppy hebben echter is er nu pas oud genoeg om het daadwerkelijk in huis te nemen. Vandaar dat ik op het internet naar gaan kijken wat er allemaal voor puppy’s beschikbaar zijn. Je wilt natuurlijk altijd iets wat je bij je past en hier moet je goed onderzoek naar doen. Je kunt namelijk bij het aanschaffen van de hond kiezen voor een grote hond van de kleine hond. Als je de keuze in hebt gemaakt ga je natuurlijk kijken in wat je doel is van de hond wil je mij een schoothondje of een actieve hond. Je moet je allemaal goed over nadenken en jou belangrijke punten opschrijven. 

pomeriaan kopen

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van de hond

Bij de aanschaf van een puppy komt veel kijken. Je kunt het risico lopen een puppy aan te schaffen bij een malafide handelaar die het dierenwelzijn minder goed op orde heeft. Wat in orde moet zijn bij de aankoop van uw puppy:

de pup is niet jonger dan 7 weken let op: een pup uit het buitenland is niet jonger dan 15 weken, bij voorkeur is de pup is voorzien van een chip. Een ander belangrijk punt is dat de de pup is geregistreerd en een Europees paspoort heeft. Het beste kuntje de puppy thuis bij de fokker ophalen. Dan kunt je de leefomstandigheden bekijken, en weet je dat de hond uit een goed nest komt.Het is ook zeker de moeite waard om gewoon wat reviews erbij te pakken. Het internet staat namelijk vol met mensen die recentelijk een Pomeranian puppy kopen. Hier kan je veel nuttige info uit halen.