juni 25, 2024

De beste manier om houtworm te behandelen

Je denkt zodra je deze blog aanklikt, leuk gaat over dieren, dat klopt, maar dan wel over houtworm behandelen.  In principe zijn dit ook dieren, maar dan wel beestjes die je liever niet dan wel ziet.  Hoewel echt zien doe je deze beestjes niet zo snel, maar wel de schade die zij aan jouw houten spullen kunnen aanrichten. Zo kwam ik er voor een tijd achter dat een houten beeld dat wij al jaren in onze tuin hadden staan helemaal onder de gaatjes zat. Omdat ik dit niet eerder had gezien, begon ik mij wel zorgen te maken. Meteen op het internet gekeken en daar kreeg ik eigenlijk al antwoord op mij vraag.  

De redding is nabij

Ook zag ik op het internet dat er een bedrijf bestaat die je kan helpen met houtworm behandelen. Het was mij wel duidelijk dat ons beeld last had van deze vervelende beestjes. Dit bedrijf heet OB&P en de naam zegt het al; Ongedierte Bestrijding & Preventie. Nadat ik mijn verhaal had uitgelegd, kwam er dezelfde dag nog iemand langs om mijn vermoeden te bevestigen.  

Omdat dit beeld ooit was gemaakt door onze zoon, had het dus dubbele waarde. Wij moesten er niet aan denken dat dit beeld niet meer te redden was. Gelukkig kon de medewerker van OB&P meteen aan de slag gaan. Niet veel later kregen wij de garantie dat alle wurmpjes verwijderd waren en dat deze ook niet meer van plan waren om terug te komen. Gelukkig maar dat wij hiervoor meteen een expert bij hebben laten komen.