juni 25, 2024

Grote dierenwinkel nodig?

Ikzelf ben een echte dierenliefhebber. Probeer ook alle dieren welke ik onderweg tegenkom een aai over de bol te geven! Bij thuiskomst weet ik zeker dat er genoeg dieren zitten te wachten om geknuffeld te worden. Het neemt wel tijd in beslag als ik thuiskom aangezien ik eerst op de grond ga liggen en spelen met mijn dieren alvorens ik het huis echt inloop.

Afgelopen week was ik op zoek gegaan naar een Grote dierenwinkel om speelgoed en voer te kopen voor de dieren. Omdat ik zowel honden als katten heb vind ik het wel belangrijk dat ik dit in een winkel kan krijgen. Niet dat ik meerdere winkels langs moet om alles in huis te krijgen.

fitty-logo

Leuke winkel!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Fitty, dit bedrijf biedt voor ieder dier voeding en speelgoed voor een zeer aantrekkelijke prijs! Dit gaf mij dan ook de doorslag om deze winkels eens te bekijken. Voor een paar euro’s heb ik mijn winkelwagen volledig gevuld! Grote dierenwinkel is dit zeer zeker aangezien je alles kan krijgen wat je nodig hebt om je dieren te verzorgen!

slider_2-875x350

Voorlopig heb ik alles voor mijn dieren weer in huis maar ik weet in ieder geval wel zeker dat ik vaker naar deze winkel zou gaan. Hier is het een stuk goedkoper als wat je elders zult vinden!